Winamp    Windows  Mediaplayer     Real player    Quicktime


Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

        

ZIEK VAN OORLOG !!! MAKE LOVE, NO WAR !!!!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Oorlog het lijkt intussen zo gewoon, vroeger liepen we op straat oorlogje te spelen , de ene buurt tegen de andere, toen dachten we nog alleen maar aan de eerste en de tweede wereldoorlog , met de "Good Guys" aan onze kant en de rest was "Bad".
Onze ouders waren nog volop bezig aan het herstel ten gevolge van deze oorlogen en de meesten van ons leefden in nagenoeg armoede.
Televisies waren er ook nagenoeg niet en onze informatie die we kregen ging niet veel verder dan hoe goed wij wel waren en af en toe een hoer die in Amsterdam vermoord was , of zoiets. 
Je kunt je nu nauwelijks voorstellen dat het nieuws dáár over ging.

Wij als alternatieve media zijn het zat en roepen jullie op om jezelf ziek te melden op 15 september één dag voor prinsjesdag. Puur om duidelijk te maken dat JULLIE het OOK zat zijn

Zaterdagavond vanaf 21:00 uur  op Finding Voices Radio
In Conclaaf met Tilasmi Frigge Burgerlijke ongehoorzaamheid en meer.
<LINK>

 

Het "IJzeren Gordijn" dat was op dat moment onze zorg daar achter zaten nog veel slechtere mensen en/of zielige mensen, De Communisten. (daar moesten we als goed opgevoed christen natuurlijk voor bidden) 
En de koude oorlog was een feit.
Maar wij als Kinderen hadden onze opvoedkundige kennis op dat moment wel binnen.
Dat was in ieder geval de basis voor mijn generatie.

Het IJzeren Gordijn was in de eerste plaats een grens door Europa, een scheidingslijn tussen het communistische zogenaamde 'Oostblok' (deSovjet-Unie en haar vazalstaten of "satellietstaten" in Oost-Europa) en het kapitalistische 'Westen' (westerse landen onder aanvoering van deVerenigde Staten van Amerika). De grens ontstond na de Tweede Wereldoorlog en werd vrij abrupt afgebroken na de ineenstorting van de macht van de communistische partijen in Oost-Europa en het uiteenvallen van het Sovjetimperium. Hongarije begon als eerste met het afbreken op 2 mei 1989, waarbij ook de hoge kosten voor het onderhoud van de grens een rol speelden. Het 'gordijn' was het symbool van de Koude Oorlog. 

Dat er begin jaren 50 van de vorige eeuw ook nog een oorlog ontstond tussen Noord en Zuid Korea ontging ons even , maar de Verenigde staten van Amerika waarin daarin wel degelijk van de partij, (wat een vreselijk goed land was dat toch).
Vietnam stond nog niet eens op de kaart.

En nu ? tijdperk van giga informatie , we kunnen overal vandaan het NIEUWS halen.

Jawel meer dan 60 tvstations en Internet..... met ? tot onze verbazing Oorlogen , aanslagen, terrorisme en leugens , niets dan leugens, maar daar wordt op een gegeven moment helemaal niets van begrepen, want de overheid zal toch wel eerlijk zijn?

En toen? kwam de alternatieve media , ook niet altijd even eerlijk want die zagen op nagenoeg weer iedere weg leeuwen, beren en CONSPIRICY. Beetje over de top maar waar rook is is vuur en een aantal journalisten begonnen zich langzamerhand zorgen te maken over wat er nu allemaal werkelijk waar is van wat ons allenaal toekomt.

Nu het loopt uiteindelijk uit de hand en WIJ als alternative media komen er steeds meer achter dat de meeste verklaringen en berichtgevingen vanuit de overheid en mainstream media rechtuit gelogen zijn en niet alleen bedoelt zijn om een staat van vrede te verkrijgen maar om oorlogen te ontketenen.

Lockerby, Bijlmerramp, 9/11, MH370 , MH17 enzovoort zijn  allemaal false flags, allemaal zaken om de hele wereld bezig te houden om andere zaken te maskeren.

Misschien een lang Intro om duidelijk te maken dat we het als alternative media zat zijn en roepen jullie op om jezelf ziek te melden op 15 september één dag voor prinsjesdag. Puur om duidelijk te maken dat we het zat zijn.

De overheid, in het westen hebben duidelijk gemaakt dat ze er een zootje van maken, geen enkel probleem opgelost krijgen en ons telkens maar blijven voorliegen. Dus:

Wij ZIJN HET ZAT!!!

MAKE LOVE!!! NO WAR !!!

ZIE OOK DE OMMEKEER - NEDERLAND

 

Deze actie wordt ondersteund door de volgende organisaties en alternatieve media;

 

Tijdgeest Magazine

 

Soulvability

 

Want to know

 

De Ommekeer

 

Vredes Festival

 

Orthelius

 

Vrije Mens

 

Ik maak bezwaar

 

Nieuwste tijd

 

NineForNews.nl – Jouw bron voor het nieuws, waar de reguliere media meestal over zwijgen.   NineForNews

 

Finding Voices

 

Op FaceBook

 

Bronvermelding;

 

Irak ;  Martin Vrijland ,

 

Libie ; RT ,  Landdestroyer , Voltaire , Libyan Civil War

 

Syrie ; Zaplog , Brabosh ,

 

Oekraine ; CrossTalking with Karel van Wolferen, Neil Clark and Gilbert Doctorow

 

Alle media wordt gevraagd mee te doen aan deze actie.

 

Wil je meedoen? Plaats dan een banner op je website en mail ons. Wij plaatsen dan een link naar jouw site.

 

© Navarro